Konditor & Bageri sedan 1924

1924 startade Wolger Lindh, Lindhs Bageri och 2001 tog nuvarande ägaren över verksamheten. Bageriet drivs av Per-Ola Wadin som har varit i branschen i mer än 20 år och har lång erfarenhet som konditor och av bageri. 


Lindhs Bageri AB har idag 14 anställda, fyra bagare/konditor, fyra i paketering, tre chaufförer, en kontorist, en säljare och en vaktmästare. Tillsammans är de ett starkt team med känsla för kvalitet och service.


För oss på Lindhs Bageri AB är det viktigt med bra produktion av kvalitet och som är framställda in en fräsch och ren miljö. Hos oss får du alltid nybakat av bästa kvalitet. 

Certifiering

Lindhs Bageri AB är certifierade inom livsmedelsbranschen. Detta innebär att vi uppfyller de krav som ställs på vår verksamhet, en trygghet för dig som kund när du handlar hos oss. 


IP Livsmedels certifierade

Medlemskap

Bakverk för alla tillfällen!

Vad vi gör

Hos Lindhs Bageri AB hittar du ett brett sortiment av bakverk, från enklare småkakor till vackra bröllopstårtor. Vi levererar i första hand våra bakverk till livsmedelsbutiker men givetvis servar vi även privatpersoner med fikabröd och bakverk. Vår duktiga och mycket kompetenta personal hjälper dig gärna att utforma en tårta till ditt speciella tillfälle oavsett vad det gäller t.ex. barnkalas, dop, bröllop eller något annat trevligt firand.

Urval av vårt sortiment

Bröd | Bullar | Kakor | Tårtor | Kaffebröd | Lindhs traditionella tjockpalt